Site Overlay

AquaakadémiaSzületéstől a versenysportig

Aktuális információkAquaakadémia

Úszóiskolánk jelmondata:

Születéstől a versenysportig, mely tükrözi tevékenységünk széles palettáját. 

A 2 hónapos csöppök első úszóleckéitől kezdve a versenysportig megtalálhatják nálunk a szülők a kedvükre és igényükre való vízi tevékenységet. 

A babaúszáson játékos gyakorlatokkal, énekekkel, mondókákkal színesített fejlesztést és mozgástanítást végzünk, mely a víz fizikai tulajdonságait kihasználva erősíti a baba izmait, tüdejét és pozitív hatást gyakorol a kicsi pszichéjére egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetünk a merülési képesség fejlesztésére és a megfelelő alapok elsajátítására.

Ezeket az alapokat az úszás előkészítő foglalkozásokon erősítjük meg, az óvodás úszás oktatásokon építünk rájuk, ennek eredménye az, hogy a kezeink közt cseperedő manócskák 5 éves korukra akár 3 úszásnemben is megbízhatóan úsznak. A vállalkozó szellemű cseppek kipróbálhatják magukat az úszóiskolánk saját szervezésű versenyein is évente több alkalommal. Nyaranta szuper kalandtáborokat szervezünk, sok-sok visszajáró gyermeknek színesítjük programjainkkal a szünidejét.

A legfontosabb számunkra a minőségi oktatáson túl az, hogy a gyermekeknek és családjaiknak egy összetartó, vidám közösséget biztosítsunk, ahová jó tartozni, ahol a szeretet és a figyelem nem ér véget akkor, amikor a gyermek kilép az uszoda kapuján.