Ajánlott oldalak:


Jenei HenriettaJenei Henrietta vagyok, 28 éves, két gyermekes anyuka. Lányom Emília, 2014. januárjában született, 20 hónapra rá követte fiam, Mátyás. A családommal Táton, Esztergomtól 10 km-re lakunk.

Tanulmányaimat befejezve belekóstolhattam a vendéglátás, kereskedelem és szolgáltatóipar világába, foglalkoztam emberekkel, növényekkel, gépekkel.

Első babám születése után ismerkedtem meg a babaúszással Dr. Hack Petra foglalkozásain, amelyre 3 hónapos korától járunk rendszeresen a mai napig, immáron Matykóval úszás előkészítő, Emíliával kis ovis kategóriába.

Gyermekeim születésével döbbentem rá arra, hogy a későbbiekben gyerekekkel szeretnék foglalkozni és efelé orientálódni. A babaúszás oktatása tökéletes számomra, megismertethetem még több babával és azok szüleivel a vízbéli világot és célommá vált az Aqua Úszó Akadémia csapattagjává, oktatójává válni.

Államilag elismert képesítést szereztem és nagy örömömre, a hospitálási idő letelte után ebben a szuper úszóiskolában folytattam a munkám.

Hihetetlen öröm számomra, a kezdő babás anyukák első lépéseinek támogatása és látni, érezni azt a fajta bizalmat amit nekem, nekünk szavaznak.Készítette:
Dr. Hack Petra      Tel: 06706328009       E-mail: aquauszoakademia@gmail.com