Ajánlott oldalak:Dr. Hack Petra vagyok, 1987-ben születtem. 2006-ban érettségiztem az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban. Tanulmányaimat Budapesten, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Jogi Karán folytattam, ahol 2011-ben jogi diplomát szereztem.
Még ebben az évben megérkezett kisfiúnk, Zalán, akit 2012-ben követett kislányunk, Dorka, majd 2017-ben megszületett legkisebb csöppünk, Dávid. Családommal Esztergomban élünk.

A vízzel való kapcsolatom egészen kicsi koromban a Balaton északi partján, Révfülöpön kezdődött, ahol a nyarakat töltöttük szüleimmel. A víz, mint közeg és az úszás mindig kedves volt nekem, de igazán közeli kapcsolatba akkor kerültünk, amikor Zalán fiúnk születésekor Radnics Adrienn óráin megismerkedtem a babaúszással. Már az első órán magával ragadott, amit láttam és eldöntöttem, hogy én is szeretnék sok-sok babát megismertetni a csodás víz alatti világgal.
2013-ban hivatalosan is oktatóvá váltam, miután államilag elismert képesítést szereztem babák és kisgyermekek vízhez szoktatásáról. Az első években egyedül tartottam a foglalkozásokat egyre több helyszínen, majd az idő múlásával az egyre növekvő baba létszám okán úgy döntöttem, csapatként folytatjuk tovább.

2017-ben létrehoztuk saját úszóiskolánkat, az AQUA Úszó Akadémiát, melyet Férjemmel és két nagyszerű kolléganőnkkel működtetünk és tesszük napról-napra jobbá. Jelmondatunk: Születéstől a versenysportig, mely tükrözi tevékenységünk széles palettáját. A 2 hónapos csöppök első úszóleckéitől kezdve a versenysportig megtalálhatják nálunk a szülők a kedvükre és igényükre való vízi tevékenységet.

A babaúszáson játékos gyakorlatokkal, énekekkel, mondókákkal színesített fejlesztést és mozgástanítást végzünk, mely a víz fizikai tulajdonságait kihasználva erősíti a baba izmait, tüdejét és pozitív hatást gyakorol a kicsi pszichéjére egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetünk a merülési képesség fejlesztésére és a megfelelő alapok elsajátítására.

Ezeket az alapokat az úszás előkészítő foglalkozásokon erősítjük meg, az óvodás úszás oktatásokon építünk rájuk, ennek eredménye az, hogy a kezeink közt cseperedő manócskák 5 éves korukra 3 úszásnemben megbízhatóan úsznak. A vállalkozó szellemű cseppek kipróbálhatják magukat az úszóiskolánk saját szervezésű versenyein is évente több alkalommal.

AQUA Úszó Akadémia
vezetője          Készítette:
Dr. Hack Petra      Tel: 06706328009       E-mail: aquauszoakademia@gmail.com